Welkom!

2-daagse Mind Eye Power Training

2018-02-16 10:00 - 17:00
De Roos Amsterdam
Address: Amsterdam..

 

In 2 dagen beheers je  een toegankelijke en effectieve lichaamsgerichte methode om diepgaande verandering te brengen in hardnekkige gedragspatronen , negatieve overtuigingen en eventuele gevolgen van cliënten.

Dit doen we met geestkracht en oogbewegingen. De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt het trauma van cliënten letterlijk en figuurlijk ontzenuwen, zoals ook bekend vanuit de traumabehandeling (EMDR).  Mind Eye Power is niet persé alleen gericht op traumabehandeling maar kan  ook ingezet worden om  ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Programma

Dag 1 leer je beide hersenhelften, lichaam en geest meer in balans brengen en hoe je met oculomotorische regulatie verandering kunt brengen  in denken, voelen en doen.

Dag 2 gaan we met gerichte oefeningen ervaren hoe je  nog specifieker invloed kunt hebben op de diepere lagen van het brein en de samenwerking met de buikhersenen en het intelligente hart. Het is mogelijk meer grip te krijgen op het angstcentrum van het brein en daarmee op emoties en cognities. Ook deze dag ervaar je de werking van Mind Eye Power en maak je de methode eigen.

Voor wie?

Dee opleiding is bedoeld voor (vak) therapeuten, coaches, hulpverleners en andere belangstellenden.

Kosten

€290,- (incl. lesmateriaal, online leeromgeving, certificering, excl. BTW)

Erkende beroepsscholing. Gecertificeerd en geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB): scholingscategorie: SKB_E 1.2;4/

Totaal SBU: 34 punten 1,2 EC’s en onlangs ook geaccrediteerd door KNTO
Geaccrediteerd door Stichting Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB),24 punten

Wil je met je collega’s of een (intervisie) groep op locatie de Mind Eye Power training volgend dan kom ik graag naar je toe.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]