Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beroepsopleiding Mind Eye Power (3 dagen)

18 januari, 2020 | 9:30 am - 4:30 pm

€ 599
AANMELDEN

 

In 3 dagen beheers je een toegankelijke en effectieve lichaamsgerichte methode om diepgaande verandering te brengen in hardnekkige gedragspatronen, negatieve overtuigingen en eventuele gevolgen van cliënten.

Dit doen we met geestkracht en oogbewegingen. De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt het trauma van cliënten letterlijk en figuurlijk ontzenuwen, zoals ook bekend vanuit de traumabehandeling (EMDR).  Mind Eye Power is niet persé alleen gericht op traumabehandeling maar kan  ook ingezet worden om  ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor (vak) therapeuten, coaches en hulpverleners die deze methode zelf in de praktijk willen brengen. Als vooropleiding is een therapeutische opleiding en/of een erkende coach opleiding vereist.

Mind Eye Power is breed toepasbaar. Wil je MEP inzetten bij complexe trauma`s dan kan dit, mits voldoende vooropleiding, de nodige expertise en ervaring in traumabehandeling aanwezig is. Supervisie is mogelijk.

 

Praktische Informatie

  • Opleidingsdata: 18, 25 januari & 22 februari 2020
  • Deelname is inclusief koffie/thee, heerlijke lunch, lesmateriaal, online leeromgeving, MEP PRACTITIONER Certificering, excl. BTW
  • Erkende beroepsscholing. Gecertificeerd en geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholingen (SKB): scholingscategorie: SKB_E 1.2;4/ Totaal SBU: 34 punten 1,2 EC
  • Geaccrediteerd door Stichting Register Vak therapeutische Beroepen (SRVB),38 punten
  • Geaccrediteerd KTNO, 34 studiepunten, 1,5 EC
  • Geaccrediteerd NBVH, 18 punten

 Na aanmelding ontvang je een bevestiging van jouw deelname en aanvullende gegevens.

 

Gegevens

Datum:
18 januari, 2020
Tijd:
9:30 am - 4:30 pm
Kosten:
€ 599

Locatie

Groesbeek
Kerkstraat 7 Groesbeek 6561 CC + Google Maps