MEP LAB | Thema: MEP & oogopstellingen

Datum/Tijd
Date(s) - 14/03/2020
10:30 am

Locatie
Grintweg - Wageningen


Een oogopstelling in de individuele setting werkt net als familieopstellingen. Een extra interventie om in te zetten binnen de effectieve en krachtige MEP methodiek wanneer cliënt meer zicht wil krijgen op een innerlijk conflict en levensthema’s , als onderdeel van een MEP traject of wanneer de oogbewegingen te belastend zijn.

Tijdens de MEP LAB dag ervaar je de werking van een oogopstelling en leer je deze toepassen. Wat weerspiegelen je ogen? Wat onthult het oog? Wat wil je niet zien? Wat durf je niet onder ogen te komen?

De oogopstelling geeft de mogelijkheid om een (innerlijke) conflict of trauma te onderzoeken en zichtbaar te maken. Heel wonderlijk, een echte eye-opener.  De ogen dragen veel informatie en tijdens een oogopstelling komen cliënten tot nieuwe en verrassende inzichten.  Een niet (of slecht) verwerkte emotie/gebeurtenis kan bijvoorbeeld de oorzaak zijn van wazig zien. De beide ogen, de samenwerking tussen de ogen en het nieuwe perspectief vormen de basis van iedere opstelling. Vervolgens ontvouwt zich binnen de opstelling wat nog meer zichtbaar wil worden.

Zo kan datgene wat je eerst niet -meer – kon zien, inzichtelijk en helder worden, en met Mind Eye Power opgelost worden waardoor een ingrijpende verbetering plaats vindt rondom een levensthema.

Een oogopstelling in de individuele setting werkt net als familieopstellingen. Een extra interventie om in te zetten binnen de effectieve en krachtige MEP methodiek wanneer cliënt meer zicht wil krijgen op een innerlijk conflict en levensthema’s , als onderdeel van een MEP traject of wanneer de oogbewegingen te belastend zijn. Maar kan ook een op zichzelf staande interventie zijn.

Deze dag is vrij toegankelijk voor mep practitioners en andere zorg professionals

(Vrijstelling bij de MEP Advanced opleiding voor deze dag is mogelijk)

Onder begeleiding van Kim van Berkum  Systemisch opsteller en beeldend therapeute, Jacqueline Venbrux, Lichaamsgericht werkend psychologe en grondlegger van de Mind Eye Power methodiek en opleidingen

 

Praktische informatie:

  • Opleidingsinvestering: € 165 (incl. lunch en excl. btw)
  • Minimaal opleidingsniveau HBO / Bachelor
  • Vrij toegankelijk (ook voor niet MEP-Practitioners)
  • Algemene (annulerings) voorwaarden zijn van toepassing

 

    Ik wil me aanmelden voor: