MEP LAB | Thema: MEP Balans & Integratie

Datum/Tijd
Date(s) - 08/05/2020
11:30 am

Locatie
Druten


Met als gastdocent Janne Hofman, Effortless coach en MEP practitioner. Tijdens deze dag staan de MEP Balance & Integration oefeningen centraal. Aan de hand van inspirerende theoretische kennis  leer je de diepgaande werking en toepassingen van de MEP Balance oefeningen nog beter begrijpen. Een disbalans in denken, voelen en doen bij je cliënt leer je waarnemen en verhelderen.

Ook  de krachtige werking van de lemniscaat oogbewegingen leer je nog beter inzetten. We gaan werken met polariteiten  middels de lemniscaat loop.  De cliënt kan zodoende meer congruentie gaan ervaren tussen denken, voelen en handelen en zicht krijgen op de eigen competenties.

Janne Hofman  geeft een introductie in de lemniscaat als  ‘the Essential Tool  ontwikkeld door Terrry Webb. Janne; “De Lemniscaat staat voor energie, kracht, harmonie en balans… Persoonlijk vind ik het een fascinerend symbool waar ik mij enorm toe aangetrokken voel. Bijzonder is dat er ook veel valt af te lezen van de Lemniscaat wanneer je die door iemand laat tekenen. Zo wordt duidelijk welke manier van informatieverwerking, op dat moment de voorkeur heeft, of iemand angstig is, wel/niet goed geaard is, goed gecentreerd is. En nog veel meer….  Ik vertel er graag over tijdens de workshop.”

Vrij toegankelijk voor mep practitioners en andere zorg professionals. Vrijstelling bij de Advanced opleiding voor deze dag is mogelijk

Praktische informatie:

  • Opleidingsinvestering: € 135 (incl. lunch en excl. btw)
  • Minimaal opleidingsniveau HBO / Bachelor
  • Vrij toegankelijk (ook voor niet MEP-Practitioners)
  • Algemene (annulerings) voorwaarden zijn van toepassing

 

    Ik wil me aanmelden voor: