Verdiepingsdag: MEP oogopstellingen

Datum/Tijd
Date(s) - 19/06/2021
10:00 am

Locatie
Omnivesta


Wat weerspiegelen je ogen? Wat onthult het oog? Wat wil je niet zien? Wat durf je niet onder ogen te komen? De oogopstelling (in de 1 op 1 setting) is een extra interventie om in te zetten als de oogbewegingen te belastend zijn of als een (innerlijk) conflict om verheldering vraagt.

Het geeft de mogelijkheid om het conflict of trauma te onderzoeken en zichtbaar te maken. De ogen dragen veel informatie en tijdens een oogopstelling komen cliënten tot nieuwe en verrassende inzichten. Heel wonderlijk, een echte eyeopener. Een niet (of slecht) verwerkte emotie/gebeurtenis kan bijvoorbeeld de oorzaak zijn van wazig zien. De beide ogen, de samenwerking tussen de ogen en het nieuwe perspectief vormen de basis van iedere opstelling. Vervolgens ontvouwt zich binnen de opstelling wat nog meer zichtbaar wil worden.

Zo kan datgene wat de cliënt eerst niet -meer – kon zien, inzichtelijk en helder worden, en met Mind Eye Power opgelost worden waardoor een ingrijpende verbetering plaats vindt rondom een levensthema.

Praktische informatie:

  • Opleidingsinvestering: € 195 (excl. btw)
  • Minimaal opleidingsniveau HBO / Bachelor
  • Algemene (annulerings) voorwaarden zijn van toepassing

    Ik wil me aanmelden voor: