Aanbod erkende opleidingen

Mind Eye Power is een innovatieve, effectieve en integratieve methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in stress, angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen, (gevolgen van) trauma.

Mind Eye Power is toepasbaar in zeer verscheidene levenssituaties waarbij de cliënt lading, last en noodzaak ervaart om te veranderen en zichzelf van dit levensthema te bevrijden. De ingang hiertoe is de gehele body-mind en met name de juiste mindset, de ogen, adem en hoofd-hart-buik alignment.

De client lost niet alleen een probleem op maar krijgt ook nieuwe inzichten, meer balans en een nieuw perspectief. De methode is gebaseerd op moderne wetenschap en eeuwenoude kennis over de informatieverwerking van ogen en brein in relatie tot lichaam, emoties en cognities.

Mind Eye Power is niet persé  gericht op traumaverwerking, maar wordt vooral  ingezet om  ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Het is dus zeker  niet mogelijk en ook niet toegestaan om na de MEP basics over te gaan tot het behandelen van complex trauma en zeer complexe problematiek wanneer daar niet voldoende expertise of achtergrond in is.

3-daagse Basics

Voor professionals die nieuwsgierig zijn naar de MEP methodiek en deze direct willen toepassen in de praktijk

12-daagse Advanced

Voor professionals die zich na de 3-daagse Basics willen certificeren tot Practitioner en verder willen verdiepen in de MEP methodiek

15-daagse Advanced

Voor professionals die zich na de 3-daagse Basics willen certificeren tot Practitioner en verder willen verdiepen in de MEP methodiek