Aanbod erkende opleidingen

Mind Eye Power is een innovatieve, effectieve en integratieve methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in stress, angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen, (gevolgen van) trauma.

Mind Eye Power is toepasbaar in zeer verscheidene levenssituaties waarbij de cliënt lading, last en noodzaak ervaart om te veranderen en zichzelf van dit levensthema te bevrijden. Dit doen we met de juiste mindset, oogbewegingen en adem.

De client lost niet alleen een probleem op maar krijgt ook nieuwe inzichten, meer balans en een nieuw perspectief. De methode is gebaseerd op moderne wetenschap en eeuwenoude kennis over de informatie-verwerking van ogen en brein in relatie tot lichaam, emoties en cognities.

3-daagse Basics

Voor professionals die nieuwsgierig zijn naar de MEP methodiek en deze direct willen toepassen in de praktijk

12-daagse Advanced

Voor professionals die zich na de 3-daagse Basics willen certificeren tot Practitioner en verder willen verdiepen in de MEP methodiek

15-daagse Practitioner

Voor professionals die de complete MEP opleiding willen volgen (3-daagse en 12-daagse ineen) en zich zo certificeren tot Practitioner