Mijn eye openers na workshop NVPA ’trauma en interventies’

Een workshop Mind Eye Power gegeven op de themadag “trauma en interventies” van de NVPA. Super leuk daar voor te zijn uitgenodigd !

Het mooiste van de dag was mijn eye opener, een punt van inzicht.
Met de Mind Eye Power balansoefeningen brengen we linker- en rechterhersenhelft meer in balans.
Als de linkerhersenhelft het voor het zeggen heeft kijken we vanuit een vernauwende analytische bik, vanuit bekende kaders. Alles is al eens gezien en dat is enkel wat we zien.
Mind Eye Power wil de rechterhersenhelft ook aanspreken en kijken vanuit een ruime, frisse, creatieve blik. We kijken dan steeds met nieuwe ogen en zijn open minded. We kijken uit naar nieuwe informatie.

Mind Eye Power is een product van mij en de Power van Mind en Eye is groter dan mij. Het is een ontwikkelingsweg. Het brengt de kwaliteiten van linker- en rechterhersenhelft bij elkaar. Het nodigt uit om verder te kijken en groter te denken. Het heeft een eigen visie. Het inner eye beschouwt met milde aandacht en een milde blik ons “little me eye” en opent de ogen voor “BIG MAGIC EYE”, voor nieuw perspectief en onbegrensd potentieel. Als we dat kunnen waarnemen ,zien we een glimp van de Power van Mind en Eye.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *