Mind Eye Power is een krachtige, innovatieve en toegankelijke methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen, (gevolgen van) trauma. Mind Eye Power is toepasbaar in zeer verscheidene levenssituaties waarbij de cliënt lading, last en noodzaak ervaart om te veranderen en zichzelf van dit levensthema wil bevrijden.

Dit doen we met de juiste mindset en oogbewegingen. De resultaten zijn verbluffend te noemen, vaak is 1 sessie voor 1 levensthema al genoeg.

In de opleiding kun je de methode toepassen en inzetten voor je cliënten. Je beheerst deze toegankelijke en effectieve lichaamsgerichte methode om diepgaande verandering te brengen in hardnekkige gedragspatronen , negatieve overtuigingen en eventuele gevolgen van cliënten. Dit doen we met geestkracht en oogbewegingen. Jij kunt deze methode inzetten in jouw praktijk. Na 3 dagen is het MEP LAB voor jou toegankelijk en ben jij een Certificated Practitioner.

Erkende opleiding

De MEP opleiding is erkend als beroepsscholing door de stichting keurmerk beroepsscholingen (SKB) en Register Vaktherapie (SRVB). De Mind Eye Power opleiding is geaccrediteerd  door:

* SKB (34 punten, 1,2 EC)

* KTNO (46 punten, 1,5 EC)

* Register Vaktherapie (38 punten)

* NBVH (18 punten)

Info & Aanmelden

Bij jij (vak) therapeut, coach of hulpverlener? Wil jij kennismaken met de MEP Methodiek en word jij MEP Practitioner met alle bijhorende voordelen?

MEP in de Media

Lees hier het verschenen artikel in het vakblad ‘Hypnotherapie’ over Mind Eye Power waarin Jacqueline onder andere de raakvlakken met MEP en Hypnotherapie uiteenzet.

MEP Certificated Practitioner

Duur: 3 dagen & examenopdracht

Toegang tot e-Learnings

MEP Practitioner & websitevermelding

Accreditatie bij SKB, Register Vaktherapie, KNTO en NBHV

Toegang tot MEP Lab