Mijn vertrekpunt

Als lichaamsgericht werkend psychologe  werk ik inmiddels 17 jaar in de GGZ. Daarnaast werk ik met veel plezier en betrokkenheid als  co-trainer op de Effortless Coaching opleiding. En als kroon op mijn werk heb ik met passie en gedrevenheid de krachtige en innovatieve Mind Eye Power methode ontwikkeld. Ik heb de nodige expertise opgebouwd in  een lichaamsgerichte benadering van angst- en spanningsklachten, traumaherstel  en  lichamelijk onverklaarbare klachten . Ik ben me aldoor blijven verdiepen, ontwikkelen en scholen in mijn vakgebied.

Mind Eye Power is een methode  waarmee je op een milde en toegankelijke manier diepgaande veranderingen kunt brengen in hardnekkige patronen, diepgewortelde overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma.

Om de weg vrij te maken voor wat je werkelijk wilt in jou leven is het soms nodig  saboterende mechanismen onder ogen te komen, negatieve overtuigingen en blokkades op te ruimen en angsten te overwinnen. Het mooie van  Mind Eye Power is dat je diepste wensen  de ruimte krijgen en dat we deze verankeren zodat je moeiteloos je weg kan gaan.

Mijn missie

Mijn wens om een innovatieve holistische, toegankelijke en gedegen tool aan te bieden, waarmee je cliënten kunt helpen zich te bevrijden van diepgewortelde en ongezonde overlevingsmechanismen, heb ik waar kunnen maken. Op deze wijze wil ik bijdragen aan een mooier en moeiteloos leven voor iedereen.

Jacqueline Venbrux