Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mind Eye Power
Average rating:  
 25 reviews
by Nieuwetijdslab on Mind Eye Power

Vrouw (48) over Mind Eye Power
Desirée heeft op een vakbekwame manier de lading van mijn negatieve gedachten weten te ‘resetten’.
Overtuigingen, die me verlamden, verdwenen en ik voelde me na twee behandelingen direct minder onzeker en een stuk zelfbewuster. Ik kan het iedereen aanraden die kampt met denkbeelden die misschien niet stroken met de werkelijkheid en enkel verlammend werken.

Moeder van jongen (12) over Mind Eye Power
Ik vond het vooral wonderbaarlijk hoe snel mijn zoon baat had bij de eerste en daarna de tweede sessie. Na de tweede sessie kwam hij huppelend naar buiten en vertelde enthousiast hoe goed het was gegaan. Nu gaat het goed en ervaart hij nog steeds effect van de sessies. Heel fijn!

Jongen (12) over Mind Eye Power
Van te voren was ik wel een beetje zenuwachtig, maar toen ik daar was nam het al snel af. Desirée pakte het eerst voorzichtig aan en bouwde rustig op. Het was moeilijk, maar ik kreeg de tijd en het werd goed uitgelegd. De methode was heel bijzonder en dus ook interessant. Nu gaat het goed en is mijn angst heel erg verminderd. Ik heb twee sessies bij Desirée gehad hiervoor. Ik zou het anderen die angst hebben ergens voor ook zeker aanraden.

Vrouw over Mind Eye Power
Mijn ervaring met MEP is dat het op een heel diep niveau doorwerkt. Er worden veel lagen geraakt. Het thema dat eerst zo beladen was, voelt nu licht. Het is best belangrijk om de verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de behandeling goed op te pakken. MEP kan op een ‘quick fix’ lijken maar is het zeker niet. Water drinken na de behandeling, de oefeningen oppakken en de rust nemen zorgen voor een nog beter resultaat.

Moeder van jongen (9) over Mind Eye Power
We zijn bij Desirée van Wijk terecht gekomen, omdat onze zoon o.a. moeite had om alleen in slaap te komen en moeite had met afscheid nemen. Onze zoon is erg gevoelig en gaf zelf aan hulp nodig te hebben om te begrijpen waarom hij op een bepaalde manier heftig reageert op situaties. Hij was erg angstig en zat daardoor niet lekker in zijn vel. We hebben samen met Desirée en mijn zoon een behandelplan afgesproken. Onderdeel hiervan was MEP (Mind Eye Power) en het begrijpen wat hoogsensitiviteit is. Wij waren niet bekend met Mind Eye Power en dachten dat deze behandelmethode alleen bij trauma’s ingezet kon worden. Maar we hebben het op advies van Desirée geprobeerd gericht om het zonder problemen afscheid nemen op school aan te pakken. De sessie heeft resultaat gehad. De dag na de behandeling oogde onze zoon rustiger en kon afscheid nemen zonder huilen. Nu, een paar maanden later, is afscheid nemen geen issue meer en nemen we zelfs bij de auto afscheid zonder probleem zodat ik met een gerust hart naar mijn werk kan. Ook heeft Desirée onze zoon geholpen om te begrijpen wat hoogsensitiviteit is en dat dit een mooie eigenschap is. De aanpak van Desirée is praktisch en doelgericht.
Vrouw (48) over Mind Eye Power
Ik heb twee keer een sessie van Mind Eye Power gevolgd en bij de laatste keer had ik echt het gevoel dat ik meer in mijn kracht stond. Ik had diezelfde dag een afspraak waar ik erg tegen op zag en waar ik mij vooraf onzeker over voelde. Na de behandeling kon ik mij tijdens het gesprek echt goed neerzetten en goed vanuit mijzelf spreken. Dat was heel prettig om te ervaren. Ik vond het wonderlijk om zo snel resultaat te merken. Desirée zorgt voor een ontspannen en veilige plek. Zij is een warm, lief persoon met veel empathie, waar je je snel op je gemak bij voelt.

by Barbara Rooks on Mind Eye Power

Doordat bij deze methode niet alleen ogen en brein centraal staat, maar ook hart en buik, lukt het zo goed om resultaten blijvend in het hele lijf te integreren. Deze holistische manier van werken past perfect in mijn visie van coachen en begeleiden. Een bijkomend voordeel is dat het het heel snel kan werken: met 1 sessie lukt het vaak al om gevolgen van stress, trauma of diepgewortelde patronen, te doorbreken.

by Karen van Haperen on Mind Eye Power

Krachtige en toegankelijke methode met blijvend resultaat!

by Malathy van Estrik-Kanagaratnam on Mind Eye Power

Mind Eye Power is an Eye Opener 😉 Een aanrader voor trauma verwerking.

by Monique van de Velden on Mind Eye Power

Ik ben super enthousiast over de Mind Eye Power methode, hij gaat zoveel verder als EMDR je pakt de hele mens en niet alleen het emotionele vlak. Waar ik me het fijnste bij voel is om na de sessie de uitgebreide Hoofd-hart-buik integratie te doen zodat ze heerlijk even tot rust kunnen komen voor ze terug de straat op gaan. Ik weet van mezelf nog dat, na EMDR, dit best wel eens lastig was.

Je kunt je niet voorstellen hoe een grote MEP-fan ik geworden ben! Het is heel fijn om te doen en het geeft me een enorme energie om hier mee bezig te zijn.

Ikzelf heb door deze methode de laatste traumareacties die ik nog over had kunnen weghalen en als ik nu nog een keer een flashback heb kan ik hem met behulp van MEP heel snel weer een plekje geven. Ik voel me nu weer heel in mijn lichaam. Ik hoop te bereiken dat ik anderen deze tool kan meegeven om hun leven ook weer een ander perspectief te geven en hoop voor de toekomst om de spoken uit het verleden kwijt te raken.

Monique van der Velden, MEP practitioner.

by Elma Schouten on Mind Eye Power

Mind Eye Power is een zeer krachtig middel om traumatische ervaringen te ‘overschrijven’.  Ik heb het toegepast bij een cliënte met een traumatische seksuele ervaring. De cliënte heeft ADHD en daardoor moeite zich te concentreren. De MEP methode bleek juist bij haar heel krachtig te zijn, door de oogbeweging kon ze niet afdwalen in haar gedachten behield ze haar concentratie. Omdat ze het in het begin een beetje eng vond hebben we het in twee sessie gedaan. De tweede keer ging ze vol overgave naar de ervaring omdat ze gemerkt had wat het voor haar kon beteken.  Haar leven is een stuk moeitelozer geworden J .

by Helma Robbers on Mind Eye Power

Zó simpel en zó effectief!

Een praktische tool en een krachtige interventie om (onderbewuste-) belemmerend gedrag te doorbreken. Een waardevolle aanvullende methodiek voor mij als Effortless coach.

by Eric Pisters on Mind Eye Power

Na op 15 dcember 2018 Practioner te zijn geworden, afgelopen week een volledige MEP gedaan bij een 1e client. Client was positief onder de indruk van de MEP-methode en het resultaat.

Zonder de goede training en uitleg van Jacqueline had ik nooit kunnen doen. Ik ben dankbaar hiervoor.

by Chantal van Weezel on Mind Eye Power

Een paar jaar nu gebruik ik de Mind Eye Power interventie in mijn praktijk voor kinderen en volwassenen en de resultaten zijn heel bijzonder. Vaak al in 1 sessie zijn mensen verlost van soms diepe angsten en nare ervaringen. indrukwekkend! En het mooie is dat je ook direct de 'levensles' erbij kado krijgt. En wel vanuit een plek diep uit jeZelf! Ik ben blij en dankbaar dat ik deze tool tot mijn beschikking heb- ook voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Bedankt Jacqueline voor je pioniersschap!

by Tanja van Rij on Mind Eye Power

November 2017 was het zover… Ik ging naar de MEP training toe. We leerden eerst allemaal oogbewegingen en al die tijd dacht ik… "Benieuwd of dit werkt!". In groepjes van 3 gingen we de MEP-reset op elkaar uit proberen. Als eerste bij een ander en zij was zichtbaar verbaasd over de verlichting die het bracht. Nu was ik heel erg benieuwd over wat het bij mij zou doen.

Eindelijk was ik aan de beurt. Bij mij was het thema: Altijd voor een ander klaar staan en daarbij mezelf helemaal uit het oog verliezend. Het resultaat van de MEP was verbluffend!!! Ik was niet meer bang of onzeker mijn eigen ruimte in te nemen. Nu 1 jaar later kan ik nog steeds zonder hartkloppingen een "nee" verkopen!

Eenmaal klaar met de training was ik heel eager om het uit te proberen en ik probeerde het uit als oefening bij een oefencliënt. Het was een geweldige sessie waarbij, al deed ik het voor de eerste keer een geweldig resultaat behaalde. Het volgende ervaringsverslag was een half jaar later en je ziet dat het resultaat er nog steeds was!!! (

Daarna heb ik de MEP geïntegreerd in de Effortless Coaching trajecten. Elke keer ben ik weer verbaasd over de geweldige werking van de MEP. Een jarenlang trauma om te vliegen in één sessie weg. Een man die extreme verlammende angst had om oud te worden, in één sessie geholpen. De MEP heeft er voor gezorgd dat ik kortere trajecten kan doen met mensen waardoor het ook wat meer behapbaar wordt. Meestal begin ik met een MEP, zodat de eerste pijn en angst een stuk minder wordt. Wat mooi is, is dat de cliënt het daarna ook thuis op zichzelf kan toepassen. Dus er wordt geen afhankelijkheid naar de coach gecreëerd.

De Mind Eye Power is een enorme verrijking en onmisbaar voor mijn Effortless Coaching praktijk.

by Ben Hogeveen on Mind Eye Power

Top methode, eerder deze week ingezet met een bijzonder mooi resultaat ! Ik ben zeker ambassadeur.

by hanny on Mind Eye Power

Deze opleiding heeft heel bijzondere dagen opgeleverd! Je komt in een sessie bij zaken die je met het bewegen van je ogen verwerkt waardoor je lijf zeer ontspannen wordt. Mooi om mee te maken, nog mooier om het te kunnen delen met anderen! Ik ga er bij mijn eigen cliënten dankbaar gebruik van maken.

by @ChristophMaria on Mind Eye Power

I am impressed with the complex theory, brought easily by Jacqueline and the complex approach in MEP brought easily by Jacqueline. With this tool MEP my abilities and potential as effortless and burnout coach are expanded. I experienced the easy integration of MEP into other approaches like Progressive Mental Allignment, Co-active Coaching and The Journey. Clients are happy with the less invasive approach, because the trauma has not to be revived or relived, just rememberd by the emotion under it. That takes the edge of the pain.

by Marijke de Vries on Mind Eye Power

Jacqueline Venbrux heeft met Mind Eye Power (MEP) een gedegen, breed toepasbare en buitengewoon effectieve methode ontwikkeld.

In het veelzijdige MEP-opleidingsprogramma weet Jacqueline zowel de theorie als de praktijk van de MEP-methode op aansprekende en aanschouwelijke wijze over te brengen. Er is veel ruimte voor oefeningen, waarbij de krachtige effectiviteit van MEP zich duidelijk bewijst.

Met voldoening kijk ik terug op een opleiding die me naast waardevolle theoretische kennis ook zeer effectieve tools heeft aangereikt. Jacqueline gaf me bovendien deskundige en zeer bruikbare feed back. De methode pas ik inmiddels met goede resultaten toe bij cliënten die in het dagelijks leven belemmerende patronen ondervinden. Mooi is te zien hoe je door MEP kunt schakelen van een ‘staat van verdediging’ naar een ‘staat van groei’ en je met meer energie, regie en balans je leven opnieuw vorm kunt geven, passend bij je persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten.Marijke de Vries Effortless Coaching ~~~ Mind Eye Power Practitioner

by Mirjam Janssens on Mind Eye Power

Hoi Jacqueline,Dank je voor de mail, en de drie enorm leerzame dagen. En ook namens een cliënte van mij, moest ik zeggen : ik heb me in jaren niet zo relaxt gevoeld, het is een wonder !Het is mooi om te zien hoe ze de dingen nu kan relativeren. Heel erg bedankt.En we gaan elkaar vast nog zien bij MEP lab.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»