Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mind Eye Power
Average rating:  
 23 reviews
by Karen van Haperen on Mind Eye Power

Krachtige en toegankelijke methode met blijvend resultaat!

by Malathy van Estrik-Kanagaratnam on Mind Eye Power

Mind Eye Power is an Eye Opener šŸ˜‰ Een aanrader voor trauma verwerking.

by Monique van de Velden on Mind Eye Power

Ik ben super enthousiast over de Mind Eye Power methode, hij gaat zoveel verder als EMDR je pakt de hele mens en niet alleen het emotionele vlak. Waar ik me het fijnste bij voel is om na de sessie de uitgebreide Hoofd-hart-buik integratie te doen zodat ze heerlijk even tot rust kunnen komen voor ze terug de straat op gaan. Ik weet van mezelf nog dat, na EMDR, dit best wel eens lastig was.

Je kunt je niet voorstellen hoe een grote MEP-fan ik geworden ben! Het is heel fijn om te doen en het geeft me een enorme energie om hier mee bezig te zijn.

Ikzelf heb door deze methode de laatste traumareacties die ik nog over had kunnen weghalen en als ik nu nog een keer een flashback heb kan ik hem met behulp van MEP heel snel weer een plekje geven. Ik voel me nu weer heel in mijn lichaam. Ik hoop te bereiken dat ik anderen deze tool kan meegeven om hun leven ook weer een ander perspectief te geven en hoop voor de toekomst om de spoken uit het verleden kwijt te raken.

Monique van der Velden, MEP practitioner.

by Elma Schouten on Mind Eye Power

Mind Eye Power is een zeer krachtig middel om traumatische ervaringen te ā€˜overschrijvenā€™.Ā  Ik heb het toegepast bij een cliĆ«nte met een traumatische seksuele ervaring. De cliĆ«nte heeft ADHD en daardoor moeite zich te concentreren. De MEP methode bleek juist bij haar heel krachtig te zijn, door de oogbeweging kon ze niet afdwalen in haar gedachten behield ze haar concentratie. Omdat ze het in het begin een beetje eng vond hebben we het in twee sessie gedaan. De tweede keer ging ze vol overgave naar de ervaring omdat ze gemerkt had wat het voor haar kon beteken.Ā  Haar leven is een stuk moeitelozer geworden J .

by Helma Robbers on Mind Eye Power

ZĆ³ simpel en zĆ³ effectief!

Een praktische tool en een krachtige interventie om (onderbewuste-) belemmerend gedrag te doorbreken. Een waardevolle aanvullende methodiek voor mij als Effortless coach.

by Eric Pisters on Mind Eye Power

Na op 15 dcember 2018 Practioner te zijn geworden, afgelopen week een volledige MEP gedaan bij een 1e client. Client was positief onder de indruk van de MEP-methode en het resultaat.

Zonder de goede training en uitleg van Jacqueline had ik nooit kunnen doen. Ik ben dankbaar hiervoor.

by Chantal van Weezel on Mind Eye Power

Een paar jaar nu gebruik ik de Mind Eye Power interventie in mijn praktijk voor kinderen en volwassenen en de resultaten zijn heel bijzonder. Vaak al in 1 sessie zijn mensen verlost van soms diepe angsten en nare ervaringen. indrukwekkend! En het mooie is dat je ook direct de 'levensles' erbij kado krijgt. En wel vanuit een plek diep uit jeZelf! Ik ben blij en dankbaar dat ik deze tool tot mijn beschikking heb- ook voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Bedankt Jacqueline voor je pioniersschap!

by Tanja van Rij on Mind Eye Power

November 2017 was het zoverā€¦ Ik ging naar de MEP training toe. We leerden eerst allemaal oogbewegingen en al die tijd dacht ikā€¦ "Benieuwd of dit werkt!". In groepjes van 3 gingen we de MEP-reset op elkaar uit proberen. Als eerste bij een ander en zij was zichtbaar verbaasd over de verlichting die het bracht. Nu was ik heel erg benieuwd over wat het bij mij zou doen.

Eindelijk was ik aan de beurt. Bij mij was het thema: Altijd voor een ander klaar staan en daarbij mezelf helemaal uit het oog verliezend. Het resultaat van de MEP was verbluffend!!! Ik was niet meer bang of onzeker mijn eigen ruimte in te nemen. Nu 1 jaar later kan ik nog steeds zonder hartkloppingen een "nee" verkopen!

Eenmaal klaar met de training was ik heel eager om het uit te proberen en ik probeerde het uit als oefening bij een oefencliƫnt. Het was een geweldige sessie waarbij, al deed ik het voor de eerste keer een geweldig resultaat behaalde. Het volgende ervaringsverslag was een half jaar later en je ziet dat het resultaat er nog steeds was!!! (

Daarna heb ik de MEP geĆÆntegreerd in de Effortless Coaching trajecten. Elke keer ben ik weer verbaasd over de geweldige werking van de MEP. Een jarenlang trauma om te vliegen in Ć©Ć©n sessie weg. Een man die extreme verlammende angst had om oud te worden, in Ć©Ć©n sessie geholpen. De MEP heeft er voor gezorgd dat ik kortere trajecten kan doen met mensen waardoor het ook wat meer behapbaar wordt. Meestal begin ik met een MEP, zodat de eerste pijn en angst een stuk minder wordt. Wat mooi is, is dat de cliĆ«nt het daarna ook thuis op zichzelf kan toepassen. Dus er wordt geen afhankelijkheid naar de coach gecreĆ«erd.

De Mind Eye Power is een enorme verrijking en onmisbaar voor mijn Effortless Coaching praktijk.

by Ben Hogeveen on Mind Eye Power

Top methode, eerder deze week ingezet met een bijzonder mooi resultaat ! Ik ben zeker ambassadeur.

by hanny on Mind Eye Power

Deze opleiding heeft heel bijzondere dagen opgeleverd! Je komt in een sessie bij zaken die je met het bewegen van je ogen verwerkt waardoor je lijf zeer ontspannen wordt. Mooi om mee te maken, nog mooier om het te kunnen delen met anderen! Ik ga er bij mijn eigen cliƫnten dankbaar gebruik van maken.

by @ChristophMaria on Mind Eye Power

I am impressed with the complex theory, brought easily by Jacqueline and the complex approach in MEP brought easily by Jacqueline. With this tool MEP my abilities and potential as effortless and burnout coach are expanded. I experienced the easy integration of MEP into other approaches like Progressive Mental Allignment, Co-active Coaching and The Journey. Clients are happy with the less invasive approach, because the trauma has not to be revived or relived, just rememberd by the emotion under it. That takes the edge of the pain.

by Marijke de Vries on Mind Eye Power

Jacqueline Venbrux heeft met Mind Eye Power (MEP) een gedegen, breed toepasbare en buitengewoon effectieve methode ontwikkeld.

In het veelzijdige MEP-opleidingsprogramma weet Jacqueline zowel de theorie als de praktijk van de MEP-methode op aansprekende en aanschouwelijke wijze over te brengen. Er is veel ruimte voor oefeningen, waarbij de krachtige effectiviteit van MEP zich duidelijk bewijst.

Met voldoening kijk ik terug op een opleiding die me naast waardevolle theoretische kennis ook zeer effectieve tools heeft aangereikt. Jacqueline gaf me bovendien deskundige en zeer bruikbare feed back. De methode pas ik inmiddels met goede resultaten toe bij cliĆ«nten die in het dagelijks leven belemmerende patronen ondervinden. Mooi is te zien hoe je door MEP kunt schakelen van een ā€˜staat van verdedigingā€™ naar een ā€˜staat van groeiā€™ en je met meer energie, regie en balans je leven opnieuw vorm kunt geven, passend bij je persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten.Marijke de Vries Effortless Coaching ~~~ Mind Eye Power Practitioner

by Mirjam Janssens on Mind Eye Power

Hoi Jacqueline,Dank je voor de mail, en de drie enorm leerzame dagen. En ook namens een cliƫnte van mij, moest ik zeggen : ik heb me in jaren niet zo relaxt gevoeld, het is een wonder !Het is mooi om te zien hoe ze de dingen nu kan relativeren. Heel erg bedankt.En we gaan elkaar vast nog zien bij MEP lab.

by Simone van Oosterwijck on Mind Eye Power

Afgelopen herfst heb ik de opleiding van Mind Eye Power van Jacqueline doorlopen. Inmiddels heb ik me behoorlijk in de bijhorende literatuur verdiept en me het instrument eigen gemaakt. Ik krijg van mijn cliƫnten bijzondere en mooie terugkoppelingen. Het is iedere keer weer verassend hoe krachtig en effectief het werkt. Het maakt de cliƫnten zekerder, bewuster, opgeruimder en blijer. Ik ervaarde onder andere dat een trauma een andere emotionele (neutrale) lading kreeg en een verslaving naar een gezonde situatie overging. Wat mooi! Dank je wel Jacqueline dat jou ontwikkeling het voor mij mogelijk maakt dat ik mijn cliƫnten dit prachtige instrument kan helpen. Ik raad dan de MEP opleiding van harte aan!

by Roelie Pals on Mind Eye Power

Net twee dagen Mind Eye Power (MEP) achter de rug. Heel veel geleerd, ook over mezelf! Prachtige combinatie, zeker met NEI en HRV Biofeedback, zodat ik mijn cliĆ«nten nog beter kan helpen, wantā€¦. ā€œMooier dan jezelf kan je niet wordenā€! Dank je wel, Jacqueline.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»